Vägledning riktad till elever i behov av särskilt stöd

 

 


 

Förhindra utanförskap med rätt stöd och anpassningar i och utanför skolan

Temat för SYVI konferensen 3 - 4 oktober 2019 på Westmanska Palatset Stockholm

 

Boka in datumet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ordförande har ordet

En upplevelse som Julklapp

 

Med förväntning greppar vi tag om framtiden och önskar nya möjligheter. Julen är i stundande och ett nytt år kommer snart att påbörjas.

Inför jul och nyår går kanske i första hand våra tankar till ledighet, god mat, värme och god gemenskap med släkt och vänner. Alltsammans viktigt för vårt välbefinnande – men förhoppningsvis finns också tid till eftertanke.

Kanske förmår vi i tanke, ord och handling även reflektera över de samhällsdeltagare som inte alltid har samma förutsättningar som medför framtidstro och valmöjligheter som vi själva har.

Styrelse för SYVI har i sitt arbete inför kommande år reflekterat över 2019 års SYVI-konferens som vi önskar ska vidgade vyer som innebär att livet blir något bättre för dem som inte alltid passar in i vedertagna, samhälleliga mallar och mönster.

Genom medlemskap i SYVI stödjer du vårt arbete som innebär att vi vill sprida kunskap och möjliggöra en positiv samhällsutveckling för fler i vårt samhälle. Varför inte ge bort ett medlemskap i SYVI som julklapp för endast 200 kronor? Gå därför in på SYVI:s hemsida och anmäl någon vän som medlem.

Vi vill också passa på att hälsa dej välkommen till SYVI:s konferens 2019 som kommer att hållas i Stockholm den 3 – 4 oktober, torsdag till fredag. Mer information om konferensen 2019 kommer på vår hemsida.

 

En riktig God Jul & Ett Gott Nytt År tillönskar vi er alla

 

Styrelsen för SYVI

 

Gnm

 

Roland Trygg

/ordförande/